Liberato logo
  • HR
  • EN

O nama

Tko smo mi?

Previše uski prostori, nepristupačnost i nedostatak informacija ograničavaju osobe s invaliditetom u pristupu osnovnim uslugama i dobrima. Upravo zbog toga što i sam ima slične probleme kao osoba koja koristi invalidska kolica, Stipo Margić se udružuje s kolegama s Fakulteta, Mijom Matijevićem i Ivanom Ivančevićem osniva udrugu Liberato kako bi svoje programsko znanje iskoristili u svrhu ostvarivanja lakšeg i jednostavnijeg kretanja. Ubrzo u Udrugu dolazi i Ivana Vladušić, studentica sociologije koja se priključuje u svakodnevni rad udruge, a sve u cilju povećanja stupnja kvalitete života osoba s invaliditetom.

Postani volonter

Pomozi nam u stvaranju svijeta bez granica

Postani član

Pridruži se mladim i entuzijastičnim članovima Liberata

Upravo TI
možeš promjeniti
nečiji život.

Naša misija

Pronalazimo radost u djelovanju i osvješćivanju ljudi kako bi zajedno gradili bolji svijet s naglaskom na razvoju pristupačnosti, pomaganju i podizanju kvalitete života osoba s invaliditetom kroz besplatne, inovativne, efektivne i obrazovne događaje.

Naša vizija

Djelujemo i kreiramo svijet u kojem svi sudionici društva pa tako i osobe s invaliditetom imaju jednake šanse i jednake mogućnosti. Stvaramo platformu čiji je cilj prikupljanje informacija koje će pomoći u prevladavanju prepreka u kojem se osobe mogu naći, kontakte svih potrebnih službi te mjesto za sve one željne promjene.

Naš tim

Swipe for more
Mijo Matijević
/ dopredsjednik
Stipo Margić
/ predsjednik
Paula
/ tajnica

Partners

[object Module]
[object Module]
[object Module]
[object Module]
[object Module]

Radujemo se i cijenimo raznolike i jedinstvene sposobnosti i percepcije svih te svoje sudionike i donatore tretiramo s krajnjim poštovanjem i osjetljivošću.