LiberatoTalk

Projekt LiberatoTalk je neprofitna inicijativa usmjerena na osnaživanje mladih pružajući im vještine, znanja i resurse koji su im potrebni za uspjeh u poslovnom svijetu. Projekt ima snažan fokus na društveno poduzetništvo i neprofitni sektor, a osmišljen je kako bi mladima dao alate koji su im potrebni za stvaranje bolje budućnosti za sebe i svoje zajednice.

Kako bi djelovao po pitanju širenja svjesnosti mladih generacija prvenstveno o ulozi društvenog poduzetništva, a potom i njegovom razvoju razvijeni su edukativni programi koji uključuju teme poput: upravljanje neprofitnom organizacijom, vođenje projekata, generiranje i razvoj poduzetničke ideje ili osnove informacijske tehnologije. Ideja iza ovih predavanja je prepoznavanje mladih potencijala i širenje interesa za razvoj u neprofitnom sektoru.

Edukativna predavanja, programi i radionice dostupni su za osnovne i srednje škole i za sveučilišta te ih je moguće moderirati prema nastavnom planu ili potrebama predmeta/kolegija.

Za suradnje i više informacija možete poslati upit na: info@udruga-liberato.hr

ZAJEDNO SMO JAČI

S početkom godine smo uveli male promjene u organizaciji koje su rezultirale pripajanjem projekta “ Vodič za studente s invaliditetom” pod poslovnu aktivnost LiberatoTalk projekta.

Vodič je “mala knjižica” svih potrebnih informacija o pravima i mogućnostima studiranja osoba s invaliditetom te ujedno i prikazuje informacije svih sastavnica Sveučilišta u Splitu, a dostupan je u tiskanoj, pdf i audo verziji koju je omogućila Županijska udruga slijepih Split.

Ovim pripajanjem nastoji se osigurati jači utjecaj projekta i osigurati mogućnosti za izradu istog i za ostala hrvatska sveučilišta