Ispisujemo završnicu: LiberatoMap projekt održao završnu konferenciju!

Andrea Penić

Written by: Andrea Penić

1 min read (262 words)

Dragi čitatelji,

Želimo podijeliti s vama uzbuđenje i ponos jer smo nedavno obilježili ključni trenutak u našem putovanju s LiberatoMap projektom. Dana 15. travnja 2024. godine održana je završna konferencija na Sveučilišnom odjelu za stručne studije koja označava uspješan završetak još jedne faze našeg projekta.

Bio je to dan ispunjen inspirativnim razgovorima, predavanjima i razmjenom ideja s našim partnerima, sudionicima i svim zainteresiranim pojedincima. Bili smo iznimno počašćeni prisustvom tako angažiranih i stručnih ljudi koji su doprinijeli raznovrsnim perspektivama i znanjima.

Želimo iskoristiti ovu priliku da se zahvalimo svim sudionicima koji su svojim doprinosom učinili ovaj događaj mogućim. Vaše inspirativne riječi i podrška daju nam snagu i motivaciju da nastavimo s našim naporima i vizijom stvaranja boljeg društva za budućnost.

LiberatoMap projekt je više od samo projekta – to je inicijativa koja teži promicanju inovacija i pozitivnih promjena u našoj zajednici i šire. Vjerujemo da je suradnja ključ za postizanje ovih ciljeva, i ovaj događaj je samo jedan od mnogih koraka koje poduzimamo kako bismo ostvarili tu viziju.

Nastavit ćemo raditi s istom strašću i predanošću kako bismo nastavili graditi na temeljima koje smo postavili. Budite uz nas u ovom putovanju i pridružite nam se u ostvarivanju naše zajedničke vizije bolje budućnosti.

Hvala vam još jednom svima koji su podržali LiberatoMap projekt i koji su bili dio ove nevjerojatne završne konferencije.

Udruga Liberato

LiberatoMapObrazovanjeOsobe s invaliditetomradioniceStudenti s invaliditetomUdruga LiberatoUNISTŽivot