Povratak u ured!

Stipo Margić

Written by: Stipo Margić

3 min read (464 words)

Završilo je ljetno razdoblje, ali rad našeg tima nije prestao niti na trenutak! S ponosom vam predstavljamo niz pozitivnih novosti:

  1. Od 1.7.2023. pridružila nam se Martina Bacelj, koja će svojim znanjem i entuzijazmom obogatiti naš tim i doprinijeti daljnjem razvoju Udruge. Radujemo se suradnji s Martinom na puno radno vrijeme!
  2. Sada je moguće digitalno se prijaviti za volontiranje u našoj Udruzi putem naše stranice – ovdje. Ovo olakšava i ubrzava proces pridruživanja našem vrijednom volonterskom timu.
  3. Ponosno najavljujemo nova partnerstva s Hetzner Online GmbH i Digital Ocean LLC. Ova suradnja će nam omogućiti daljnji rast i poboljšanje naših usluga.
  4. S radošću vam najavljujemo našu tradicionalnu godišnju konferenciju povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. U suradnji s našim partnerima, stvaramo priliku za iskrenu raspravu o izazovima i potencijalnim rješenjima za inkluziju osoba u društvo.
    Jeste li znatiželjni o mogućnostima zapošljavanja ili stručne prakse? Možda želite saznati više o aktivnostima studentskih udruga? Bez obzira na vaše interese, nudimo vam priliku da se povežete i informirate, 1. prosinca na adresi Kopilica 21. Pridružite nam se i budite dio inspirativnih razgovora i korisnih informacija.

Naši projekti su također u punom jeku! Zahvaljujući predanosti naših volontera i članova, ostvarili smo značajne napretke na raznim projektima:

  • LiberatoMap: Ostvarili smo značajna poboljšanja, uključujući olakšano dodavanje i uređivanje lokacija u sustavu LiberatoMap. Performanse mobilne aplikacije su poboljšane, a uskoro ćemo predstaviti novu verziju web aplikacije za još jedan grad.
  • LiberatoTech: Naši praktikanti su marljivo radili i tijekom protekle godine. Dovršili smo sustav za praćenje i uzbunu vezano uz naše servise. Detaljan pregled njihovog rada možete pronaći ovdje. Radujemo se novim temama za naše polaznike, uključujući konfiguraciju i održavanje Postfix/IMAP servisa, DNS, te rad s high availability klasterima. Ako ste zainteresirani, slobodno nam se pridružite!
  • DisCloud: Nakon postavljanja prototipa prošle godine, prepoznali smo mogućnosti za poboljšanja te smo već uveli promjene prema našim planovima. Do kraja ove godine ciljamo na izradu novog DisCloud uređaja.
  • LiberatoTalk: U suradnji s našim partnerima, prijavili smo se na natječaj Ministarstva znanosti i obrazovanja. Planiramo održavati predavanja o socijalnom poduzetništvu i Business Model Canvasu, te izraditi vodič za srednjoškolce s invaliditetom u našoj županiji. Ova inicijativa ima za cilj poticanje znanja i poduzetničkog duha među mladima.

Ponosno nastavljamo raditi zajedno s našim timom, partnerima i zajednicom kako bismo ostvarili pozitivne promjene u našem društvu. Hvala vam na podršci i vjerujemo da su pred nama samo sjajni trenuci!

DisCloudEkonomska i upravna škola SplitLiberatoMapliberatotalkLiberatoTechObrazovanjeOsobe s invaliditetomradioniceStudenti s invaliditetomUdruga LiberatoUNIST